Τα αποτελέσματα της έρευνάς μου

Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της Έρευνας Δεξιοτήτων! Εκτιμούμε τη συμμετοχή σας και τη δέσμευσή σας στη διαδικασία αυτοαξιολόγησης. Αυτή η σελίδα εμφανίζει τα ατομικά σας αποτελέσματα, σχεδιασμένα για να σας παρέχουν χρήσιμες και εξατομικευμένες πληροφορίες σχετικά με τις δεξιότητές σας και τις ικανότητές σας.

Ανοίξτε τα αποτελέσματα στην κινητή συσκευή σας
QR Code https://inkeyproject.eu/skill-assessment/8989121551/

Συνεργασία - Μεσαίο

Τις περισσότερες φορές, αισθάνεσαι άνετα να συνεργάζεσαι με άλλους, εργάζεσαι αποτελεσματικά σε μια ποικιλία συνεργατικών πλαισίων, συμπεριλαμβανομένων εικονικών, απομακρυσμένων περιβαλλόντων και διαπολιτισμικών ομάδων. Κάνεις ήδη πολύ καλή δουλειά! Συνέχισε για να πετύχεις ακόμα περισσότερα!

Επικοινωνία - Μεσαίο

Μπορείς να επικοινωνήσεις χρησιμοποιώντας διαφορετικές μορφές επικοινωνίας σε διάφορα κοινωνικά και πολιτιστικά πλαίσια, τόσο οικεία όσο και νέα, αλλά μερικές φορές αισθάνεσαι ότι θα ήθελες να είσαι σε θέση να επικοινωνείς καλύτερα.

Είσαι ήδη αρκετά καλός/ή στην επικοινωνία. Απλά πρέπει να το δουλέψεις λίγο περισσότερο.

Κριτική σκέψη - Προχωρημένο

Είσαι άτομο που κατέχει κριτική σκέψη και έχεις την προθυμία να αξιολογήσεις κριτικά τις πληροφορίες που σου δίνονται. Είσαι αποφασισμένος/η να σταματήσεις τη διάδοση παραπληροφόρησης και ψευδών ειδήσεων. Χρησιμοποιείς τη φαντασία και τη διαίσθησή σου για να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να ορίσεις νέες στρατηγικές επίλυσης προβλημάτων, ενώ αποδέχεσαι ορισμένα επίπεδα ανάληψης κινδύνων.

Τα πας υπέροχα! Όταν φαίνεται ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις περισσότερο, μην τα παρατάς και εμπιστεύσου ότι θα βρεις έναν τρόπο να πετύχεις.

Ενσυναίσθηση - Μεσαίο

Μπορείς να κατανοήσεις ή να αναγνωρίσεις την άποψη των άλλων, αλλά δεν αισθάνεσαι άνετα να ανήκεις σε ομάδες ανθρώπων που μοιράζονται διαφορετικές εμπειρίες και υπόβαθρα.

Οι δραστηριότητες ενσυναίσθησης που μπορείς να βρεις  στην πλατφόρμα InKey μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις προηγμένες δεξιότητες ενσυναίσθησης για να αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις.

Ευελιξία - Μεσαίο

Μπορεί να αισθάνεσαι άβολα με τις αλλαγές και ακόμα κι αν είσαι σε θέση να παρέχεις ιδέες για να ξεπεράσεις καταστάσεις, χρειάζεσαι βοήθεια για να το κάνεις.

Οι δραστηριότητες ευελιξίας που μπορείς να βρεις στην πλατφόρμα του έργου InKey μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις δεξιότητες για να βελτιώσεις την ικανότητα της ευελιξίας.

Αναπτυξιακή σκέψη - Μεσαίο

Μερικές φορές πιστεύεις στον εαυτό σου, αλλά εξακολουθείς να δυσκολεύεσαι να αντιμετωπίσεις εμπόδια και μερικές φορές τα παρατάς. Δείχνεις κάποια περιέργεια και αποφασιστικότητα.

Συνέχισε να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, χρησιμοποιείσαι τη διαίσθησή σου για να προχωρήσεις.

Διαχείριση μάθησης - Μεσαίο

Τις περισσότερες φορές, είσαι αρκετά άνετος/η στον αποτελεσματικό σχεδιασμό, την οργάνωση, την παρακολούθηση και την αναθεώρηση της μάθησής σου. Συνήθως είσαι σε θέση να κατανοήσεις τις αδυναμίες και τα δυνατά σου σημεία ως μαθητής/τρια, μπορείς να εκτιμήσεις το επίπεδο δυσκολίας μιας συγκεκριμένης εργασίας και να ξέρεις πώς να την λύσεις.

Κάνεις πολύ καλή δουλειά! Συνέχισε και θα γίνεις πολύ καλός/ή σε αυτό!

Αυτορρύθμιση - Μεσαίο

Τις περισσότερες φορές, μπορείς να αναγνωρίσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις αξίες σου-

Είσαι στο σωστό δρόμο! Συνέχισε όπως είσαι και να θυμάσαι ότι κάθε βήμα που κάνεις σε φέρνει πιο κοντά στο να γίνεις πραγματικά εξαιρετικός στο να ρυθμίζεις τον εαυτό σου.

Ευεξία - Μεσαίο

Τις περισσότερες φορές, έχεις έναν αισιόδοξο τρόπο να βλέπεις τη ζωή. Προσπαθείς να βελτιώσεις τη σωματική σου υγεία, να είσαι αυτόνομος/η αλλά ταυτόχρονα αφιερώνεις χρόνο στο χτίσιμο διαπροσωπικών συναισθηματικών σχέσεων. Συμμετέχεις σε ενθαρρυντικές δημιουργικές δραστηριότητες και υιοθετείς έναν βιώσιμο τρόπο ζωής.

Το κατέχεις!

Το να κατακτάς μια ικανότητα σημαίνει να αφιερώνεις χρόνο και προσπάθεια για να γίνεις καλός/ή σε κάτι.