Τα αποτελέσματα της έρευνάς μου

Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της Έρευνας Δεξιοτήτων! Εκτιμούμε τη συμμετοχή σας και τη δέσμευσή σας στη διαδικασία αυτοαξιολόγησης. Αυτή η σελίδα εμφανίζει τα ατομικά σας αποτελέσματα, σχεδιασμένα για να σας παρέχουν χρήσιμες και εξατομικευμένες πληροφορίες σχετικά με τις δεξιότητές σας και τις ικανότητές σας.

Ανοίξτε τα αποτελέσματα στην κινητή συσκευή σας
QR Code https://inkeyproject.eu/skill-assessment/5771008206/

Συνεργασία - Προχωρημένο

Νιώθεις άνετα να συνεργάζεσαι με άλλους. Διατηρείς μια θετική και παρακινημένη στάση, είσαι προνοητικός/η στην αναζήτηση λύσεων, επικοινωνιακός/ή στο να μοιράζεσαι τις ιδέες σου και έτοιμος/η να υποστηρίξεις άλλα μέλη της ομάδας.

Μπράβο! Έχεις εξαιρετικές δεξιότητες να συνεργάζεσαι με άλλους.

Επικοινωνία - Μεσαίο

Μπορείς να επικοινωνήσεις χρησιμοποιώντας διαφορετικές μορφές επικοινωνίας σε διάφορα κοινωνικά και πολιτιστικά πλαίσια, τόσο οικεία όσο και νέα, αλλά μερικές φορές αισθάνεσαι ότι θα ήθελες να είσαι σε θέση να επικοινωνείς καλύτερα.

Είσαι ήδη αρκετά καλός/ή στην επικοινωνία. Απλά πρέπει να το δουλέψεις λίγο περισσότερο.

Κριτική σκέψη - Προχωρημένο

Είσαι άτομο που κατέχει κριτική σκέψη και έχεις την προθυμία να αξιολογήσεις κριτικά τις πληροφορίες που σου δίνονται. Είσαι αποφασισμένος/η να σταματήσεις τη διάδοση παραπληροφόρησης και ψευδών ειδήσεων. Χρησιμοποιείς τη φαντασία και τη διαίσθησή σου για να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να ορίσεις νέες στρατηγικές επίλυσης προβλημάτων, ενώ αποδέχεσαι ορισμένα επίπεδα ανάληψης κινδύνων.

Τα πας υπέροχα! Όταν φαίνεται ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις περισσότερο, μην τα παρατάς και εμπιστεύσου ότι θα βρεις έναν τρόπο να πετύχεις.

Ενσυναίσθηση - Προχωρημένο

Μπορείς να κατανοήσεις ή να αναγνωρίσεις την άποψη των άλλων και νιώθεις άνετα να ανήκεις σε ομάδες ανθρώπων που μοιράζονται διαφορετικές εμπειρίες και υπόβαθρα.

Συγχαρητήρια, έχεις προηγμένες δεξιότητες ενσυναίσθησης. Αν θέλεις να ανανεώσεις τις γνώσεις σου σε αυτό το θέμα, η πλατφόρμα του έργου InKey μπορεί να σου προσφέρει ορισμένες δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις μόνος/μόνη σου.

Ευελιξία - Προχωρημένο

Νιώθεις άνετα με τις αλλαγές και μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις χωρίς εξωτερική υποστήριξη.

Στην πλατφόρμα του έργου InKey θα βρεις εκπαιδευτικό περιεχόμενο που μπορεί να σε βοηθήσει να κατακτήσεις τις δεξιότητες ευελιξίας.

Αναπτυξιακή σκέψη - Προχωρημένο

Έχεις πολύ αυτοπεποίθηση. Γνωρίζεις ότι αναγνωρίζεις και πιστεύεις στις πτυχές που πρέπει να βελτιώσεις. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να αποθαρρύνεται από τα εμπόδια. Τα βλέπεις ως προκλήσεις και μπορείς πάντα να μάθεις κάτι νέο. Η εξέλιξη είναι θεμελιώδης για την ανάπτυξη και την επίτευξη στόχων.

Διαχείριση μάθησης - Μεσαίο

Τις περισσότερες φορές, είσαι αρκετά άνετος/η στον αποτελεσματικό σχεδιασμό, την οργάνωση, την παρακολούθηση και την αναθεώρηση της μάθησής σου. Συνήθως είσαι σε θέση να κατανοήσεις τις αδυναμίες και τα δυνατά σου σημεία ως μαθητής/τρια, μπορείς να εκτιμήσεις το επίπεδο δυσκολίας μιας συγκεκριμένης εργασίας και να ξέρεις πώς να την λύσεις.

Κάνεις πολύ καλή δουλειά! Συνέχισε και θα γίνεις πολύ καλός/ή σε αυτό!

Αυτορρύθμιση - Μεσαίο

Τις περισσότερες φορές, μπορείς να αναγνωρίσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις αξίες σου-

Είσαι στο σωστό δρόμο! Συνέχισε όπως είσαι και να θυμάσαι ότι κάθε βήμα που κάνεις σε φέρνει πιο κοντά στο να γίνεις πραγματικά εξαιρετικός στο να ρυθμίζεις τον εαυτό σου.

Ευεξία - Μεσαίο

Τις περισσότερες φορές, έχεις έναν αισιόδοξο τρόπο να βλέπεις τη ζωή. Προσπαθείς να βελτιώσεις τη σωματική σου υγεία, να είσαι αυτόνομος/η αλλά ταυτόχρονα αφιερώνεις χρόνο στο χτίσιμο διαπροσωπικών συναισθηματικών σχέσεων. Συμμετέχεις σε ενθαρρυντικές δημιουργικές δραστηριότητες και υιοθετείς έναν βιώσιμο τρόπο ζωής.

Το κατέχεις!

Το να κατακτάς μια ικανότητα σημαίνει να αφιερώνεις χρόνο και προσπάθεια για να γίνεις καλός/ή σε κάτι.