Τα αποτελέσματα της έρευνάς μου

Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της Έρευνας Δεξιοτήτων! Εκτιμούμε τη συμμετοχή σας και τη δέσμευσή σας στη διαδικασία αυτοαξιολόγησης. Αυτή η σελίδα εμφανίζει τα ατομικά σας αποτελέσματα, σχεδιασμένα για να σας παρέχουν χρήσιμες και εξατομικευμένες πληροφορίες σχετικά με τις δεξιότητές σας και τις ικανότητές σας.

Ανοίξτε τα αποτελέσματα στην κινητή συσκευή σας
QR Code https://inkeyproject.eu/skill-assessment/5071106782/

Συνεργασία - Προχωρημένο

Νιώθεις άνετα να συνεργάζεσαι με άλλους. Διατηρείς μια θετική και παρακινημένη στάση, είσαι προνοητικός/η στην αναζήτηση λύσεων, επικοινωνιακός/ή στο να μοιράζεσαι τις ιδέες σου και έτοιμος/η να υποστηρίξεις άλλα μέλη της ομάδας.

Μπράβο! Έχεις εξαιρετικές δεξιότητες να συνεργάζεσαι με άλλους.

Επικοινωνία - Μεσαίο

Μπορείς να επικοινωνήσεις χρησιμοποιώντας διαφορετικές μορφές επικοινωνίας σε διάφορα κοινωνικά και πολιτιστικά πλαίσια, τόσο οικεία όσο και νέα, αλλά μερικές φορές αισθάνεσαι ότι θα ήθελες να είσαι σε θέση να επικοινωνείς καλύτερα.

Είσαι ήδη αρκετά καλός/ή στην επικοινωνία. Απλά πρέπει να το δουλέψεις λίγο περισσότερο.

Κριτική σκέψη - Προχωρημένο

Είσαι άτομο που κατέχει κριτική σκέψη και έχεις την προθυμία να αξιολογήσεις κριτικά τις πληροφορίες που σου δίνονται. Είσαι αποφασισμένος/η να σταματήσεις τη διάδοση παραπληροφόρησης και ψευδών ειδήσεων. Χρησιμοποιείς τη φαντασία και τη διαίσθησή σου για να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να ορίσεις νέες στρατηγικές επίλυσης προβλημάτων, ενώ αποδέχεσαι ορισμένα επίπεδα ανάληψης κινδύνων.

Τα πας υπέροχα! Όταν φαίνεται ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις περισσότερο, μην τα παρατάς και εμπιστεύσου ότι θα βρεις έναν τρόπο να πετύχεις.

Ενσυναίσθηση - Προχωρημένο

Μπορείς να κατανοήσεις ή να αναγνωρίσεις την άποψη των άλλων και νιώθεις άνετα να ανήκεις σε ομάδες ανθρώπων που μοιράζονται διαφορετικές εμπειρίες και υπόβαθρα.

Συγχαρητήρια, έχεις προηγμένες δεξιότητες ενσυναίσθησης. Αν θέλεις να ανανεώσεις τις γνώσεις σου σε αυτό το θέμα, η πλατφόρμα του έργου InKey μπορεί να σου προσφέρει ορισμένες δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις μόνος/μόνη σου.

Ευελιξία - Μεσαίο

Μπορεί να αισθάνεσαι άβολα με τις αλλαγές και ακόμα κι αν είσαι σε θέση να παρέχεις ιδέες για να ξεπεράσεις καταστάσεις, χρειάζεσαι βοήθεια για να το κάνεις.

Οι δραστηριότητες ευελιξίας που μπορείς να βρεις στην πλατφόρμα του έργου InKey μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις δεξιότητες για να βελτιώσεις την ικανότητα της ευελιξίας.

Αναπτυξιακή σκέψη - Προχωρημένο

Έχεις πολύ αυτοπεποίθηση. Γνωρίζεις ότι αναγνωρίζεις και πιστεύεις στις πτυχές που πρέπει να βελτιώσεις. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να αποθαρρύνεται από τα εμπόδια. Τα βλέπεις ως προκλήσεις και μπορείς πάντα να μάθεις κάτι νέο. Η εξέλιξη είναι θεμελιώδης για την ανάπτυξη και την επίτευξη στόχων.

Διαχείριση μάθησης - Προχωρημένο

Αισθάνεσαι πολύ άνετα με τον αποτελεσματικό σχεδιασμό, την οργάνωση, την παρακολούθηση και την αναθεώρηση της δικής σου μάθησης. Είσαι επίσης πάντα σε θέση να κατανοήσεις τις αδυναμίες και τα δυνατά σου σημεία ως μαθητής/τρια, μπορείς να υπολογίσεις το επίπεδο δυσκολίας μιας συγκεκριμένης εργασίας και ξέρεις πώς να την λύσεις.

Εξαιρετική δουλειά! Είσαι πολύ καλός/ή σε αυτό! Συνέχισε να εργάζεσαι για να διατηρήσεις τις εκπληκτικές σου ικανότητες και να γίνεις ακόμα καλύτερος/η!

Αυτορρύθμιση - Μεσαίο

Τις περισσότερες φορές, μπορείς να αναγνωρίσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις αξίες σου-

Είσαι στο σωστό δρόμο! Συνέχισε όπως είσαι και να θυμάσαι ότι κάθε βήμα που κάνεις σε φέρνει πιο κοντά στο να γίνεις πραγματικά εξαιρετικός στο να ρυθμίζεις τον εαυτό σου.

Ευεξία - Προχωρημένο

Έχεις αναθέσει έναν σκοπό στη ζωή σου, κάνεις συνειδητές επιλογές και αναζητάς μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Γνωρίζεις ότι η ατομική συμπεριφορά, τα προσωπικά χαρακτηριστικά και οι κοινωνικοί και περιβαλλοντικοί παράγοντες επηρεάζουν την υγεία και την ευημερία.

Τα πας περίφημα!

Όταν φαίνεται ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις περισσότερο, μην τα παρατάς και εμπιστεύσου το ότι θα βρεις έναν τρόπο να πετύχεις.