Τα αποτελέσματα της έρευνάς μου

Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της Έρευνας Δεξιοτήτων! Εκτιμούμε τη συμμετοχή σας και τη δέσμευσή σας στη διαδικασία αυτοαξιολόγησης. Αυτή η σελίδα εμφανίζει τα ατομικά σας αποτελέσματα, σχεδιασμένα για να σας παρέχουν χρήσιμες και εξατομικευμένες πληροφορίες σχετικά με τις δεξιότητές σας και τις ικανότητές σας.

Ανοίξτε τα αποτελέσματα στην κινητή συσκευή σας
QR Code https://inkeyproject.eu/skill-assessment/4698030094/

Συνεργασία - Μεσαίο

Τις περισσότερες φορές, αισθάνεσαι άνετα να συνεργάζεσαι με άλλους, εργάζεσαι αποτελεσματικά σε μια ποικιλία συνεργατικών πλαισίων, συμπεριλαμβανομένων εικονικών, απομακρυσμένων περιβαλλόντων και διαπολιτισμικών ομάδων. Κάνεις ήδη πολύ καλή δουλειά! Συνέχισε για να πετύχεις ακόμα περισσότερα!

Επικοινωνία - Προχωρημένο

Μπορείς να επικοινωνήσεις χρησιμοποιώντας διαφορετικές μορφές επικοινωνίας σε ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών και πολιτιστικών πλαισίων, τόσο οικείων όσο και νέων. Μπορείτε να ζητήσεις σχόλια και να είσαι σε θέση να διορθώσεις και να προσαρμόσεις την επικοινωνία σου για την καλή κατανόηση του μηνύματος.

Πολύ καλά. Είσαι ήδη σε υψηλότερο επίπεδο στην επικοινωνία Προχώρα!

Κριτική σκέψη - Προχωρημένο

Είσαι άτομο που κατέχει κριτική σκέψη και έχεις την προθυμία να αξιολογήσεις κριτικά τις πληροφορίες που σου δίνονται. Είσαι αποφασισμένος/η να σταματήσεις τη διάδοση παραπληροφόρησης και ψευδών ειδήσεων. Χρησιμοποιείς τη φαντασία και τη διαίσθησή σου για να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να ορίσεις νέες στρατηγικές επίλυσης προβλημάτων, ενώ αποδέχεσαι ορισμένα επίπεδα ανάληψης κινδύνων.

Τα πας υπέροχα! Όταν φαίνεται ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις περισσότερο, μην τα παρατάς και εμπιστεύσου ότι θα βρεις έναν τρόπο να πετύχεις.

Ενσυναίσθηση - Προχωρημένο

Μπορείς να κατανοήσεις ή να αναγνωρίσεις την άποψη των άλλων και νιώθεις άνετα να ανήκεις σε ομάδες ανθρώπων που μοιράζονται διαφορετικές εμπειρίες και υπόβαθρα.

Συγχαρητήρια, έχεις προηγμένες δεξιότητες ενσυναίσθησης. Αν θέλεις να ανανεώσεις τις γνώσεις σου σε αυτό το θέμα, η πλατφόρμα του έργου InKey μπορεί να σου προσφέρει ορισμένες δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις μόνος/μόνη σου.

Ευελιξία - Προχωρημένο

Νιώθεις άνετα με τις αλλαγές και μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις χωρίς εξωτερική υποστήριξη.

Στην πλατφόρμα του έργου InKey θα βρεις εκπαιδευτικό περιεχόμενο που μπορεί να σε βοηθήσει να κατακτήσεις τις δεξιότητες ευελιξίας.

Αναπτυξιακή σκέψη - Μεσαίο

Μερικές φορές πιστεύεις στον εαυτό σου, αλλά εξακολουθείς να δυσκολεύεσαι να αντιμετωπίσεις εμπόδια και μερικές φορές τα παρατάς. Δείχνεις κάποια περιέργεια και αποφασιστικότητα.

Συνέχισε να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, χρησιμοποιείσαι τη διαίσθησή σου για να προχωρήσεις.

Διαχείριση μάθησης - Προχωρημένο

Αισθάνεσαι πολύ άνετα με τον αποτελεσματικό σχεδιασμό, την οργάνωση, την παρακολούθηση και την αναθεώρηση της δικής σου μάθησης. Είσαι επίσης πάντα σε θέση να κατανοήσεις τις αδυναμίες και τα δυνατά σου σημεία ως μαθητής/τρια, μπορείς να υπολογίσεις το επίπεδο δυσκολίας μιας συγκεκριμένης εργασίας και ξέρεις πώς να την λύσεις.

Εξαιρετική δουλειά! Είσαι πολύ καλός/ή σε αυτό! Συνέχισε να εργάζεσαι για να διατηρήσεις τις εκπληκτικές σου ικανότητες και να γίνεις ακόμα καλύτερος/η!

Αυτορρύθμιση - Μεσαίο

Τις περισσότερες φορές, μπορείς να αναγνωρίσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις αξίες σου-

Είσαι στο σωστό δρόμο! Συνέχισε όπως είσαι και να θυμάσαι ότι κάθε βήμα που κάνεις σε φέρνει πιο κοντά στο να γίνεις πραγματικά εξαιρετικός στο να ρυθμίζεις τον εαυτό σου.

Ευεξία - Μεσαίο

Τις περισσότερες φορές, έχεις έναν αισιόδοξο τρόπο να βλέπεις τη ζωή. Προσπαθείς να βελτιώσεις τη σωματική σου υγεία, να είσαι αυτόνομος/η αλλά ταυτόχρονα αφιερώνεις χρόνο στο χτίσιμο διαπροσωπικών συναισθηματικών σχέσεων. Συμμετέχεις σε ενθαρρυντικές δημιουργικές δραστηριότητες και υιοθετείς έναν βιώσιμο τρόπο ζωής.

Το κατέχεις!

Το να κατακτάς μια ικανότητα σημαίνει να αφιερώνεις χρόνο και προσπάθεια για να γίνεις καλός/ή σε κάτι.