Τα αποτελέσματα της έρευνάς μου

Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της Έρευνας Δεξιοτήτων! Εκτιμούμε τη συμμετοχή σας και τη δέσμευσή σας στη διαδικασία αυτοαξιολόγησης. Αυτή η σελίδα εμφανίζει τα ατομικά σας αποτελέσματα, σχεδιασμένα για να σας παρέχουν χρήσιμες και εξατομικευμένες πληροφορίες σχετικά με τις δεξιότητές σας και τις ικανότητές σας.

Ανοίξτε τα αποτελέσματα στην κινητή συσκευή σας
QR Code https://inkeyproject.eu/skill-assessment/4548103629/

Συνεργασία - Προχωρημένο

Νιώθεις άνετα να συνεργάζεσαι με άλλους. Διατηρείς μια θετική και παρακινημένη στάση, είσαι προνοητικός/η στην αναζήτηση λύσεων, επικοινωνιακός/ή στο να μοιράζεσαι τις ιδέες σου και έτοιμος/η να υποστηρίξεις άλλα μέλη της ομάδας.

Μπράβο! Έχεις εξαιρετικές δεξιότητες να συνεργάζεσαι με άλλους.

Επικοινωνία - Προχωρημένο

Μπορείς να επικοινωνήσεις χρησιμοποιώντας διαφορετικές μορφές επικοινωνίας σε ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών και πολιτιστικών πλαισίων, τόσο οικείων όσο και νέων. Μπορείτε να ζητήσεις σχόλια και να είσαι σε θέση να διορθώσεις και να προσαρμόσεις την επικοινωνία σου για την καλή κατανόηση του μηνύματος.

Πολύ καλά. Είσαι ήδη σε υψηλότερο επίπεδο στην επικοινωνία Προχώρα!

Κριτική σκέψη - Προχωρημένο

Είσαι άτομο που κατέχει κριτική σκέψη και έχεις την προθυμία να αξιολογήσεις κριτικά τις πληροφορίες που σου δίνονται. Είσαι αποφασισμένος/η να σταματήσεις τη διάδοση παραπληροφόρησης και ψευδών ειδήσεων. Χρησιμοποιείς τη φαντασία και τη διαίσθησή σου για να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να ορίσεις νέες στρατηγικές επίλυσης προβλημάτων, ενώ αποδέχεσαι ορισμένα επίπεδα ανάληψης κινδύνων.

Τα πας υπέροχα! Όταν φαίνεται ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις περισσότερο, μην τα παρατάς και εμπιστεύσου ότι θα βρεις έναν τρόπο να πετύχεις.

Ενσυναίσθηση - Προχωρημένο

Μπορείς να κατανοήσεις ή να αναγνωρίσεις την άποψη των άλλων και νιώθεις άνετα να ανήκεις σε ομάδες ανθρώπων που μοιράζονται διαφορετικές εμπειρίες και υπόβαθρα.

Συγχαρητήρια, έχεις προηγμένες δεξιότητες ενσυναίσθησης. Αν θέλεις να ανανεώσεις τις γνώσεις σου σε αυτό το θέμα, η πλατφόρμα του έργου InKey μπορεί να σου προσφέρει ορισμένες δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις μόνος/μόνη σου.

Ευελιξία - Προχωρημένο

Νιώθεις άνετα με τις αλλαγές και μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις χωρίς εξωτερική υποστήριξη.

Στην πλατφόρμα του έργου InKey θα βρεις εκπαιδευτικό περιεχόμενο που μπορεί να σε βοηθήσει να κατακτήσεις τις δεξιότητες ευελιξίας.

Αναπτυξιακή σκέψη - Προχωρημένο

Έχεις πολύ αυτοπεποίθηση. Γνωρίζεις ότι αναγνωρίζεις και πιστεύεις στις πτυχές που πρέπει να βελτιώσεις. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να αποθαρρύνεται από τα εμπόδια. Τα βλέπεις ως προκλήσεις και μπορείς πάντα να μάθεις κάτι νέο. Η εξέλιξη είναι θεμελιώδης για την ανάπτυξη και την επίτευξη στόχων.

Διαχείριση μάθησης - Προχωρημένο

Αισθάνεσαι πολύ άνετα με τον αποτελεσματικό σχεδιασμό, την οργάνωση, την παρακολούθηση και την αναθεώρηση της δικής σου μάθησης. Είσαι επίσης πάντα σε θέση να κατανοήσεις τις αδυναμίες και τα δυνατά σου σημεία ως μαθητής/τρια, μπορείς να υπολογίσεις το επίπεδο δυσκολίας μιας συγκεκριμένης εργασίας και ξέρεις πώς να την λύσεις.

Εξαιρετική δουλειά! Είσαι πολύ καλός/ή σε αυτό! Συνέχισε να εργάζεσαι για να διατηρήσεις τις εκπληκτικές σου ικανότητες και να γίνεις ακόμα καλύτερος/η!

Αυτορρύθμιση - Προχωρημένο

Νιώθεις πολύ άνετα με τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις σωματικές αντιδράσεις και τις αξίες σου και γνωρίζεις πώς επηρεάζουν τη συμπεριφορά και την απόδοσή σου. Συνέχισε να κατακτάς τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για να καταφέρεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου με αισιοδοξία και αίσθηση σκοπού, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα.

Ευεξία - Προχωρημένο

Έχεις αναθέσει έναν σκοπό στη ζωή σου, κάνεις συνειδητές επιλογές και αναζητάς μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Γνωρίζεις ότι η ατομική συμπεριφορά, τα προσωπικά χαρακτηριστικά και οι κοινωνικοί και περιβαλλοντικοί παράγοντες επηρεάζουν την υγεία και την ευημερία.

Τα πας περίφημα!

Όταν φαίνεται ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις περισσότερο, μην τα παρατάς και εμπιστεύσου το ότι θα βρεις έναν τρόπο να πετύχεις.