Τα αποτελέσματα της έρευνάς μου

Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της Έρευνας Δεξιοτήτων! Εκτιμούμε τη συμμετοχή σας και τη δέσμευσή σας στη διαδικασία αυτοαξιολόγησης. Αυτή η σελίδα εμφανίζει τα ατομικά σας αποτελέσματα, σχεδιασμένα για να σας παρέχουν χρήσιμες και εξατομικευμένες πληροφορίες σχετικά με τις δεξιότητές σας και τις ικανότητές σας.

Ανοίξτε τα αποτελέσματα στην κινητή συσκευή σας
QR Code https://inkeyproject.eu/skill-assessment/1703635996/

Συνεργασία - Βασικό

Μερικές φορές, μπορεί να αισθάνεσαι πιεσμένος/η όταν πρέπει να συνεργαστείς με άλλους.

Μην ανησυχείς, είναι φυσιολογικό. Να θυμάσαι ότι έχεις πολλά να προσφέρεις στην ομαδική εργασία. Αν και μπορεί να φαίνεται δύσκολο μερικές φορές, να θυμάσαι ότι η συνεργασία είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη και μάθηση. Επιπλέον, η ικανότητα αυτή αναπτυχθεί με εξάσκηση!

Επικοινωνία - Βασικό

Μπορείς να επικοινωνήσεις χρησιμοποιώντας διαφορετικές μορφές επικοινωνίας σε οικογενειακό ή/και φιλικό περιβάλλον.

Εμπιστέψου τον εαυτό σου. Θέλει δουλειά, αλλά θα πετύχεις τους στόχους σου.

Κριτική σκέψη - Βασικό

Συχνά δεν μπορείς να ρυθμίσεις την κριτική σου σκέψη και μερικές φορές μπορεί να αγνοείς τους περιορισμούς και τις προκαταλήψεις στις γνώσεις σου και να δυσκολεύεσαι να διακρίνεις μεταξύ πραγματικών γεγονότων, προπαγάνδας, απόψεων και φήμης.

Να είσαι ευγενικός/η και υπομονετικός/ή με τον εαυτό σου! Είναι δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς τη μάθησή σου μόνος/η σου. Εάν δουλέψεις σκληρά, θα γίνεις πολύ καλός/ η σε αυτό!

Ενσυναίσθηση - Βασικό

Μπορεί να δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις ή να αναγνωρίσεις την άποψη των άλλων και να νιώθεις άνετα μόνο σε ομάδες ανθρώπων που μοιράζονται παρόμοιες εμπειρίες και υπόβαθρο.

Οι δραστηριότητες ενσυναίσθησης που μπορείς να βρεις στην πλατφόρμα του έργου Inkey μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις δεξιότητες ενσυναίσθησης για να ξεπεράσεις τέτοιες καταστάσεις.

Ευελιξία - Βασικό

Μπορεί να αισθάνεσαι πιεσμένος/η από τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου και χρειάζεσαι εξωτερική βοήθεια για να διαχειριστείς στρεσογόνες καταστάσεις.

Οι δραστηριότητες ευελιξίας που μπορείς να βρεις στην πλατφόρμα του έργου InKey μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις δεξιότητες τις οποίες θα χρησιμοποιήσεις για να αντιμετωπίσεις τέτοιες καταστάσεις.

Αναπτυξιακή σκέψη - Βασικό

Νιώθεις απογοήτευση που απέτυχες και δεν πιστεύεις στην ανάπτυξη συγκεκριμένων δεξιοτήτων. Φοβάσαι την αποτυχία και δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς τον εαυτό σου. Δείχνεις λίγη περιέργεια και αποφασιστικότητα.

Εμπιστέψου τον εαυτό σου. Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο, αλλά θα πετύχεις τους στόχους σου.

Διαχείριση μάθησης - Βασικό

Αντιμετωπίζεις συχνά κάποιες δυσκολίες στον αποτελεσματικό σχεδιασμό, την οργάνωση, την παρακολούθηση και την αναθεώρηση της δικής σου μάθησης. Συγκεκριμένα, μπορεί να σου είναι δύσκολο να κατανοήσεις τις αδυναμίες και τα δυνατά σου σημεία ως μαθητή και μπορεί να υποτιμήσεις το επίπεδο δυσκολίας μιας συγκεκριμένης εργασίας ή να μην ξέρεις πως να την λύσεις

Να είσαι ευγενικός/ή και υπομονετικός/ή με τον εαυτό σου! Είναι δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς τη μάθησή σου μόνος σου. Εάν δουλέψεις σκληρά, θα γίνεις πολύ καλός/ή σε αυτό!

Αυτορρύθμιση - Βασικό

Μερικές φορές μπορεί να αισθάνεσαι πιεσμένος/η λόγω στρεσογόνων καταστάσεων και να δυσκολεύεσαι να αναγνωρίσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τις αξίες και τη συμπεριφορά σου.

Μην ανησυχείς, η αυτορρύθμιση είναι μια ικανότητα που μπορεί να αναπτυχθεί με λίγη μόνο εξάσκηση. Θα σου επιτρέψει να διαχειριστείς και να μοιραστείς αποτελεσματικά τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά σου.

Ευεξία - Βασικό

Συχνά μπορεί να αισθάνεσαι πιεσμένος/η από το άγχος και δυσκολεύεσαι να ρυθμίσεις τα συναισθήματά σου. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να έχεις αναπτύξει σκέψεις και συμπεριφορές χαμηλής αυτοεκτίμησης, να αποτρέπεις τον εαυτό σου από ενέργειες προσωπικής ανάπτυξης και να δυσκολεύεσαι να οικοδομήσεις διαπροσωπικές σχέσεις, να αναζητάς βοήθεια όταν χρειάζεται αλλά και να προσφέρεις υποστήριξη σε άλλους που έχουν ανάγκη.

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου! Απλώς συγκεντρώσου και προπονήσου σκληρά. Θα μαθαίνεις κάτι νέο κάθε μέρα, και θα σημειώνεις πρόοδο.